A Kaliforgia második évadjában Hank Moody ügynökének, Charlie Runkle-nek hála kicsit előtérbe került Hollywood kevésbé csillogó oldala, a pornófilmek világa, így cikksorozatunkban helyet kapott Carla Gallo is, aki tökéletesen hozta a kissé naiv felnőttfilmes karakterét. Azt viszont talán kevesen tudják, hogy az első évadban felbukkant egy valódi pornószínésznő is, aki természetesen a Showtime sorozatában sem volt szégyenlős megmutatni, hogy mivel ajándékozta meg a természet.

Az 1983-ban, eredetileg Lindsay Brooke néven született művésznő egy floridai kisvárosban nőtt fel, majd 17 évesen Kaliforniába költözött, és ugyanezzel a lendülettel nekilátott, hogy nevet szerezzen magának a felnőtt filmek világában. Karrierjét saját készítésű videókkal indította, amit weblapján tett közzé, majd 19 évesen bekerült a profik közé, és olyan cégeknek kezdett dolgozni, mint a Vivid, a Sin City, a Legend, a Private és a Digital Playground. A Brooke Banner művésznév alatt tevékenykedő pornószínésznő több mint háromszáz filmben szerepelt, legutolsó munkája a 2012-es Deceptions volt.

 

Brooke egyetlen nem pornós szerepét a Kaliforgia első évadjának második epizódjában kapta, ahol viszont lényegében saját magát alakítja (habár a stáblistán csak úgy szerepel, hogy „a szőke”), hiszen egy olyan karaktert játszik, akiről Hank Moody némi „előjátékot” követően megtudja, hogy a felnőtt filmek világában tevékenykedik. 

A Kaliforgiá-ban Brooke ugyan nem mutat annyit, mint több száz többi munkájában, kebleit viszont itt is megcsodálhatjuk. Aki ennél többre kíváncsi, annak a következő link tartalmának átböngészését javasoljuk…

CIKKSOROZATUNK KORÁBBI RÉSZEI: