Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A törvény nevében fedetlen keblei: Lili Simmons

Legutóbb a tavalyi év egyik legemlékezetesebb meztelenkedését idéztük fel a blogon, amit Alexandra Daddario követett el A törvény nevében című sorozatban, ám nem ő volt az egyetlen, aki ledobta a ruháit az HBO nyomozós szériájában. Így tett az idén huszonkét éves Lili Simmons is, akinek szintén érdemes újranézni a jól sikerült ágyjelenetét.

Simmons mindössze öt éve, 2010-ben kezdte a karrierjét a Hollywood Is Like High School with Money című sorozatban, majd néhány jelentéktelen tévéfilm után 2013-ban a Banshee című szériában megkapta Rebecca Bowman szerepét. A színésznő karrierjének ez a munka adott jókora lökést, hiszen az első évadot követően feltűnt a megmagyarázhatatlanul népszerű Hawaii Five-O-ban, sőt még az HBO is kiosztott neki egy szerepet a mostanra kultikussá vált A törvény nevében című minisorozatban.

5 Tovább

A törvény nevében fedetlen keblei: Alexandra Daddario

Az előző posztunkkal véget ért a Kaliforgia pucérkodó színésznőit bemutató sorozatunk, és amíg át nem állunk egy másik meztelen színésznőket felvonultató szériára, álljunk meg egy kicsit, és emlékezzünk meg a 2014-es év egyik legemlékezetesebb sorozatos villantásáról, amit Alexandra Daddario követett el A törvény nevében (True Detective) első évadjában.

Az idén 29 éves Daddario 2002-ben kezdte filmes karrierjét az All my Children című sorozatban, és 2010-ig olyan sikersorozatokban tűnt fel kisebb szerepekben, mint a Maffiózók, az Esküdt ellenségek, A hatalom hálójában és a Jackie nővér. 2010-ben aztán sikerült betörnie a nagyjátékfilmek világába is, hiszen szerepet kapott a Percy Jackson és az olimposziak - Villámtolvaj című fantasyben és 2013-as folytatásában is, a kettő között pedig olyan alkotásokban tűnt fel, mint az Elhajlási engedély és A texasi láncfűrészes: Az örökség.

1 Tovább

FACEBOOK

Fedetlen keblek

blogavatar

A Fedetlen keblek az Origo Filmklub méltán népszerű Kamaszkorunk legszebb mellei című cikksorozatának nem hivatalos kistestvére, ahol azon színésznőket vesszük sorra, akik a tévéképernyőn szabadultak meg a ruháiktól, hogy elkápráztassanak minket bájaikkal.

TWITTER

Utolsó kommentek