Cikksorozatunk egy korábbi részében már bemutattunk egy olyan karaktert a Kaliforgiá-ból, aki tökéletesen tisztában volt a szereposztó dívány fogalmával és jelentőségével, most pedig egy olyan hölgy kerül terítékre, aki akkor sem marad hálátlan, ha már túljutott azon a bizonyos kanapén. Sorozatunk legújabb vendége Sarah Power, aki nem csak formás melleit mutatta meg Hank Moodynak, de azt is, hogy milyen az, mikor egy színésznő igazán hálás egy jó szerepért.

Sarah Power 2002-ben kezdte a karrierjét A Random-átjáró című minisorozatban, majd az első felbukkanást követően rögtön öt év szünet következett, és legközelebb 2007-ben tűnt fel A legjobb évek című sorozatban. Nem tudni, hogy az itteni alakítása volt-e elég meggyőző, vagy másnak köszönhető, de innentől fogva beindult a színésznő szekere, és olyan produkciókban kapott szerepet, mint az Amerikai Pite 6 – Béta-ház, a Repo! – Genetikus opera és a Fűrész 5.

 

A nagyjátékfilmes kör után Power visszatért a sorozatok világába, és olyan szériák egyes epizódjaiban láthattuk, mint a Hetedik érzék, az Elveszett lány, illetve a Murdoch nyomozó rejtélyei, majd 2012-ben jött a Kaliforgia, ahol egy kicsi, de – a nézők számára – annál hálásabb szerepben tűnt fel.

Power karaktere egy feltörekvő színésznő, aki pont abban a filmben kap szerepet, amelynek a forgatókönyvét a sorozat főszereplője, Hank Moody (David Duchovny) teszi rendbe, és a hatodik évad ötödik epizódjának egyik jelenetében a színésznőcske annyira megörül egy felturbózott dialógusnak, hogy nem csak a kebleit fedi fel kedvenc írónk előtt, de még egy kis szájjal történő kényeztetést sem sajnál Hanktől.

A rövidke, de bevállalós szerep pedig kifejezetten jót tett Sarah Power karrierjének, ugyanis 2013-ban feltűnt A halál ideje című tévéfilmben, 2015-ben pedig két sorozatra (Killjoys, Good Witch) is leszerződtették, méghozzá a korábbi munkáival ellentétben állandó szereplőnek. Ha pedig valaki nem elégszik meg a fenti jelenettel, annak melegen ajánljuk az i-Lived című 2015-ös filmet, ahol Sarah szintén nem volt szégyenlős felfedni a bájait.

CIKKSOROZATUNK KORÁBBI RÉSZEI: