Valószínűleg mindannyian tisztában vagyunk a szereposztó dívány jelentésével, vagyis azzal a szituációval, mikor valaki bármit képes megtenni azért, hogy megkapjon egy szerepet egy filmben. A Kaliforgiá-ban természetesen egy ilyen jelenet is helyet kapott, ahol az indiai származású Nishi Munshi mutatta be, hogy nagyjából miképp is történhet ez a valóságban.

A Kaliforgia hét évadja alatt Hank Moody ír könyveket, forgatókönyveket mozifilmekhez, önéletrajzot sztároknak, besegít popslágerekhez, még egyetemi professzorként is kipróbálja magát, majd az utolsó szezonban a tévésorozatok világában köt ki, ahol egy zsarus széria írói között találja magát. A hetedik évad harmadik részében még egy meghallgatáson is részt vesz, ahol egy közjátéknak köszönhetően egyedül marad az egyik próbálkozó színésznővel, aki tényleg mindenre képes lenne, hogy megkapja az áhított drogos ribanc szerepét…

 

A kitörni vágyó dögös színésznőt az indiai Nishi Munshi alakítja, aki a nem is olyan régen, 2010-ben indult karrierje óta főleg tévésorozatokban tűnt fel, többnyire a Kaliforgiá-ban látható kisebb szerepekben. A sorozatrajongók láthatták a Célkeresztben, a Dr. Csont és a Hazug csajok társasága című sikeres produkciókban, a videojátékosoknak pedig a PlaySation 4-es The Order: 1886-ból lehet ismerős a hangja, hiszen ő szinkronizálta Devi Nayar karakterét. Legismertebb epizódszerepe persze a Kaliforgia meghallgatása, ahol bájait megvillantva elég határozottan veti rá magát Hank Moodyra.

A helyzet végül nem fajul odáig, ameddig szeretnénk, de így is kapunk némi ízelítőt Nishi formáiból, amit érdemes megbecsülni, ugyanis az eddigi karrierje során a színésznő csak a Kaliforgiá-ban pucérkodott. Ha pedig valaki többször is szeretne vele találkozni, az keressen rá a The Originals című 2014-ben indult szériára, amiben Nishi Munshi megkapta eddigi legnagyobb és legtartósabb szerepét.

CIKKSOROZATUNK KORÁBBI RÉSZEI: