Nézd meg az anyját, vedd el a lányát – tartja a mondás, de Hank Moody kicsit ezt is félreértette, és előbb a lányt fekteti meg, aztán az anyukát is, persze merő véletlenségből. Mindezt a Kaliforgia negyedik évadjában sikerül összehozni, és ha korábban már figyelmet szenteltünk a leányzónak, akkor anyucit sem szabad kihagyni. A Fedetlen keblek vendége ezúttal Callie Thorne, aki 46 évesen is a huszasokat leköröző cickókkal rendelkezik.

Callie Throne a 90-es évek második felében kezdte filmes pályafutását, és azon szerencsések közé tartozik, akik már a karrierjük elején bebetonozták magukat a filmiparba. A színésznő egy évvel az első feltűnése (Ed’s Next Move, 1996) után szerepet kapott a Gyilkos utcák című sorozatban, ahol három évadon és 45 epizódon át volt állandó szereplő. Habár Callie próbálkozott a nagyjátékfilmek világában is, a legtöbbünknek a tévéből lehet ismerős, hiszen olyan sikersorozatokban fordult meg, mint a Harmadik műszak, Különleges ügyosztály, Vészhelyzet, Drót, A szökés, a Ments meg! és persze a Kaliforgia.

 

Thorne a sorozat egyetlen epizódjában, a negyedik évad nyolcas részében bukkan fel, a korábban már bemutatott Addison Timlin anyjaként, és egy bárban lefolytatott rövid csevejt követően a nőcsábász főhős, Hank Moody (David Duchovny) ágyában köt ki. Sok már női szereplővel ellentétben anyuci egész jól kijön Hankkel, legalábbis addig, amíg ki nem derül, hogy az író korábban már hempergett a színésznőként tevékenykedő csemetével is.

A bili persze gyorsan kiborul, de szerencsére előtt még bőven van lehetőségünk megcsodálni Callie Thorne se nem túl nagy, se nem túl kicsi, ellenben kifejezetten formás kebleit.

A színésznőnek egyébként ez volt az egyetlen valamirevaló pucérkodása, ugyan a Giving it up című film és a Ments meg! című sorozatban is voltak erotikus jelenetei, Callie mellei ezekben mindig takarásban maradtak. Ha pedig már szóba került a Ments meg!, akkor a rajongóknak jó hír lehet, hogy a színésznő ismét együtt játszik Dennis Learyvel, méghozzá Sex&Drugs&Rock&Roll című szériában – legalábbis egy epizód erejéig.

CIKKSOROZATUNK KORÁBBI RÉSZEI: