Eddig összesen tizenhárom olyan színésznővel foglalkoztunk, aki ledobta a textilt a Kaliforgiá-ban, azonban megfeledkeztünk arról a szőkeségről, aki a sorozat történetében elsőként fedte fel bájait. Most pótoljuk ezen hiányosságunkat, Michele Nordin következik, aki már az első évad első epizódjában, még a főcím előtt cickókat villantott.

Michele 1999-ben kezdte karrierjét, az Alien Arsenal című tévéfilmben, és munkássága azóta is főleg a kisképernyőre korlátozódik, habár feltűnt olyan jelentősnek semmiképp nem nevezhető filmekben is, mint a Cement, az Eltanácsolt tanácsadóvagy a Rejtélyek háza. Az idén 35 éves, brazil gyökerekkel rendelkező színésznő 2007-ben kapta meg rövidke, de annál emlékezetesebb szerepét a Kaliforgiá-ban, előtte pedig olyan sorozatokban láthattuk, mint a Buffy, a vámpírok rémeAz azok a 70-es évek show, a Férjek gyöngye, az Így jártam anyátokkal és a Hazudj, ha tudsz.

 

Kaliforgiá-ban Hank Moody (David Duchovny) után ő a második karakter, aki feltűnik a képernyőn, először egy templomban, mindenre kész apácaként, majd hamar kiderül, hogy a jelenet csak a főhős fejében játszódik, és villámgyorsan egy ágyban találjuk magunkat. Legnagyobb szerencsénkre, hiszen Michele itt már nem hord fityulát, így ha nem is olyan hosszú ideig, de mégis van rá lehetőségünk, hogy megcsodáljuk formás alakját, mielőtt még befutna a férje, véget vetve az éppen beinduló légyottnak.

A színésznő később felbukkant még a negyedik évad tizenegyedik epizódjában is, ezúttal is egy templomban, Hank fejében, azonban itt már elmarad a pucérkodás. Ha viszont valaki nem érné be a fenti jelenettel, akkor van egy jó hírünk, érdemes rákeresni Michele 2008-as, Red Velvet című munkájára, ahol egy sikamlós jelenet kedvéért szintén megszabadult a ruháitól, biztosítva a nézőknek a fedetlen kebleket

CIKKSOROZATUNK KORÁBBI RÉSZEI: