A rockerek világa vonzza a csinos lányokat és amikor a Kaliforgia hatodik évadjában Hank Moody ismét megmártózott a zenészek világában, már az elején tudtuk, hogy lesznek itt olyan nők, akiktől eláll majd a szavunk. Közéjük tartozik Meghan Falcone is, aki ugyan nem kapott túl sok szöveget a sorozatban, azonban parázs párbeszédek nélkül is megragadt az emlékezetünkben. Mutatjuk is, hogy miért.

Az idén 30 éves Meghan 2008-ban kezdte karrierjét a Don’ Look in the Cellar című horrorban, majd jó pár rövidfilm után olyan nem túl emlékezetes alkotásokban tűnt fel, mint a Kanos szellemvadászok vagy a The Joe Schmo Show. A színésznő 2013-ban tűnt fel a Kaliforgia hatodik évadjának két epizódjában, és van egy komoly tippünk, hogy az alkotók miért őt választották a Shari nevű karakter megformálására.

 

Shari a hatodik szezon egyik legfontosabb szereplőjének, a rockzenészek múzsájaként „élő” Faith-nek (Maggie Grace) a barátnője, aki maga is a szőke tünemény nyomába kíván lépni. Hogy a terv megvalósul-e, az ugyan sosem derül ki, de Shari az évad ötödik epizódjába mind Hank (David Duchovny) cimborájára, Charlie-ra (Evan Handler), mind a nézőkre komoly benyomást gyakorol, mikor egy gitár- és kábszerfelhajtós látogatás során félmeztelenül nyit ajtót hőseinknek, és ezt követően sem szégyenlős, már ami a rendkívül formás cickóinak takargatását illeti.

Shari ugyan nem keveredik intim szituációba egyetlen szereplővel sem, de a csodás kebleit felvonultató jeleneteket ennek ellenére is érdemes többször megtekinteni. Már csak azért is, mert Meghan Falcone eddigi karrierje során csak a Kaliforgiá-ban dobta le a textilt.

A sorozat hatodik évadja után a színésznő feltűnt a Nyugi, Charlie!, az Új csaj, a Red Shirts és A semmi közepén című sorozatokban is, de egyelőre komolyabb szerepet még nem sikerült leakasztania. Talán ha többet játszana meztelenül, akkor felfigyelnének rá Hollywoodban…

CIKKSOROZATUNK KORÁBBI RÉSZEI: