Valószínűleg csak kevesekkel esik meg, de van az úgy, hogy az ember már épp belemelegedne a szexbe, mikor egyszer csak megjelenik egy majom, és belerondít a légyottba. Pont ez történt Megan Stevensonnal is, igaz csak a képernyőn, mikor feltűnt a Kaliforgia egyik emlékezetes epizódjában – természetesen félmeztelenül, hogy cikksorozatunk további szereplőihez hasonlóan megcsodálhassuk az ő melleit is.

A szőke színésznő 2007-ben kezdte a tévés karrierjét A stúdió (30 Rock) című sorozatban, ahol rögtön egy bikinis szépséget alakított, majd néhány kevésbé ismert széria után olyan produkciókban tűnt fel, mint A pasifaló vagy az Apa-csata. Megan 2007 és 2010 között mindössze négy sorozatban és egy rövidfilmben szerepelt, de 2011-ben beválogatták a Kaliforgia szereplői közé, és nem tudni, hogy a félpucér jeleneteknek volt-e valamilyen szerepe ebben, de ezt követően láthatóan kicsit jobban meglódult a színésznő karrierje.

 

A Kaliforgiá-s szereplésre a negyedik évadban került sor, mikor Hank Moody (David Duchovny) önéletrajzi ihletésű regényéből készül film, és a szereplők épp egy befektetőt igyekeznek meggyőzni, hogy pénzelje a projektet, mikor Megan Stevensonra terelődik a figyelem. A Tabby névre hallgató karakter a fura pénzember (Fisher Stevens) egyik „barátnője”, aki először egy másik szőkeséggel vált pár csókot, majd Moody ügynökével, Charlie Runkle-lel (Evan Handler) távozik, hogy együtt töltsenek pár kellemes percet. A légyott már épp kezdene kellemesbe fordulni, mikor feltűnik egy pimasz majom, és belezavar a képbe, de szerencsénkre ekkora már bőven volt időnk, hogy elidőzzön a szemünk Megan fedetlen keblein.

A meztelenkedős Kaliforgia után Stevenson ugyanebben az évben rögtön három újabb produkcióhoz szerződött le, és azóta folyamatosan kapja a kisebb-nagyobb szerepeket a különböző sorozatokban. A színésznő eddigi legnagyobb sikere, hogy állandó szerepet kapott a 2014-ben indult Review című szériában, illetve feltűnt a 2013-as Caveman című vígjátékban, ahol a Kaliforgiá-hoz hasonlóan szintén közszemlére tette formás melleit.  

CIKKSOROZATUNK KORÁBBI RÉSZEI: