Vajon mi lehet a cikibb, ha férfiként elalszol szex közben egy nő alatt, vagy ha nőként egy férfi alszik el alattad? Mai posztunkból ez ugyan nem fog kiderülni, viszont ismét itt egy színésznő, aki a Kaliforgiá-ban megmutatta fedetlen kebleit. Íme Kristine Blackport, aki a sorozat harmadik évadjában örvendeztetett meg minket egy ágyjelenettel.

Kristine Blackport először 2004-ben tűnt fel a Dante’s Denouement című rövidfilmben, de csak 2007-től kezdett egy komolyabban filmezni. Már persze, ha komoly filmezésnek tekinthető, hogy valaki feltűnik néhány ismertebb sorozat epizódszerepeiben. Az idén harmincöt éves színésznő karrierje során többek között olyan szériákban tűnt fel, mint a Chuck, a The Game, A mentalista, a Született detektívek és a CSI: Cyber.

 

A David Duchovny nevével fémjelzett Kaliforgiá-ban 2009-ben tűnt fel, a harmadik évad első epizódjában, ahol mindenféle „előjáték” nélkül rögtön Hank Moody ágyában találkozhatunk vele, ahol kezdetben igencsak élvezi az együtt töltött pillanatokat. Mindennek viszont gyorsan vége szakad, hiszen kiderül, hogy a szenvedély nem kölcsönös, lévén főhősünk elszundít a lelkesen lovagló Kristine alatt. A nő természetesen nem veszi ezt túl jó néven, így vége szakad a légyottnak, viszont vele ellentétben nekünk semmi okunk a csalódottságra, hiszen lehetőségünk adódott megcsodálni Blackport bájosan apró melleit.

Ha pedig valaki ennél többre kíváncsi, annak a 2007-es Juncture című thillert ajánljuk megtekintésre, Kristine Blackport eddigi egyetlen nagyjátékfilmjét és főszerepét, hiszen a színésznő itt is megszabadul a ruháitól, és jóval nagyobb sikert arat, mint Hank Moody ölében.
 

CIKKSOROZATUNK KORÁBBI RÉSZEI: