Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A Kaliforgia fedetlen keblei: Allison McAtee

A szereposztó díványról már mindenki hallott, de az ritkán jut eszünkbe, hogy nem csak nők, de férfiak karrierje is múlhat azon, hogy elfekszenek-e ezen a bútoron vagy sem. A Kaliforgia persze erre is megtanít minket, hiszen kiderül, hogy akár még egy tökös írót is vakvágányra vihet, ha nem adja meg az üzletasszonyoknak azt, amire vágynak. A Fedetlen keblek vendége ezúttal pont egy ilyen szőkeség, akit Allison McAtee keltett életre a vásznon.

McAtee 2003-ban kezdte filmes pályafutását a Why We Had to Kill Bitch című komédiában, majd azonnal átnyergelt a tévésorozatok világába, és olyan szériákban bukkant fel kisebb szerepekben, mint a Ments meg!, az Esküdt ellenségek: Gyilkos szándék, a Szellemekkel suttogó, a Miami helyszínelők, az N.C.I.S., a Mentalista és a Kés/Alatt. Habár a színésznő filmográfiájában olyan hollywoodi blockbustereket is találhatunk, mint A Vasember, ez ne tévesszen meg senkit, hiszen Allison mindössze pár pillanatra tűnik fel a szuperhősfilmben, szinte teljesen jelentéktelen szerepben.

0 Tovább

A Kaliforgia fedetlen keblei: Callie Thorne

Nézd meg az anyját, vedd el a lányát - tartja a mondás, de Hank Moody kicsit ezt is félreértette, és előbb a lányt fekteti meg, aztán az anyukát is, persze merő véletlenségből. Mindezt a Kaliforgia negyedik évadjában sikerül összehozni, és ha korábban már figyelmet szenteltünk a leányzónak, akkor anyucit sem szabad kihagyni. A Fedetlen keblek vendége ezúttal Callie Thorne, aki 46 évesen is a huszasokat leköröző cickókkal rendelkezik.

Callie Throne a 90-es évek második felében kezdte filmes pályafutását, és azon szerencsések közé tartozik, akik már a karrierjük elején bebetonozták magukat a filmiparba. A színésznő egy évvel az első feltűnése (Ed's Next Move, 1996) után szerepet kapott a Gyilkos utcák című sorozatban, ahol három évadon és 45 epizódon át volt állandó szereplő. Habár Callie próbálkozott a nagyjátékfilmek világában is, a legtöbbünknek a tévéből lehet ismerős, hiszen olyan sikersorozatokban fordult meg, mint a Harmadik műszak, Különleges ügyosztály, Vészhelyzet, Drót, A szökés, a Ments meg! és persze a Kaliforgia.

1 Tovább

A Kaliforgia fedetlen keblei: Megan Stevenson

Valószínűleg csak kevesekkel esik meg, de van az úgy, hogy az ember már épp belemelegedne a szexbe, mikor egyszer csak megjelenik egy majom, és belerondít a légyottba. Pont ez történt Megan Stevensonnal is, igaz csak a képernyőn, mikor feltűnt a Kaliforgia egyik emlékezetes epizódjában - természetesen félmeztelenül, hogy cikksorozatunk további szereplőihez hasonlóan megcsodálhassuk az ő melleit is.

A szőke színésznő 2007-ben kezdte a tévés karrierjét A stúdió (30 Rock) című sorozatban, ahol rögtön egy bikinis szépséget alakított, majd néhány kevésbé ismert széria után olyan produkciókban tűnt fel, mint A pasifaló vagy az Apa-csata. Megan 2007 és 2010 között mindössze négy sorozatban és egy rövidfilmben szerepelt, de 2011-ben beválogatták a Kaliforgia szereplői közé, és nem tudni, hogy a félpucér jeleneteknek volt-e valamilyen szerepe ebben, de ezt követően láthatóan kicsit jobban meglódult a színésznő karrierje.

0 Tovább

A Kaliforgia fedetlen keblei: Kristine Blackport

Vajon mi lehet a cikibb, ha férfiként elalszol szex közben egy nő alatt, vagy ha nőként egy férfi alszik el alattad? Mai posztunkból ez ugyan nem fog kiderülni, viszont ismét itt egy színésznő, aki a Kaliforgiá-ban megmutatta fedetlen kebleit. Íme Kristine Blackport, aki a sorozat harmadik évadjában örvendeztetett meg minket egy ágyjelenettel.

Kristine Blackport először 2004-ben tűnt fel a Dante's Denouement című rövidfilmben, de csak 2007-től kezdett egy komolyabban filmezni. Már persze, ha komoly filmezésnek tekinthető, hogy valaki feltűnik néhány ismertebb sorozat epizódszerepeiben. Az idén harmincöt éves színésznő karrierje során többek között olyan szériákban tűnt fel, mint a Chuck, a The Game, A mentalista, a Született detektívek és a CSI: Cyber.

0 Tovább

A Kaliforgia fedetlen keblei: Michele Nordin

Eddig összesen tizenhárom olyan színésznővel foglalkoztunk, aki ledobta a textilt a Kaliforgiá-ban, azonban megfeledkeztünk arról a szőkeségről, aki a sorozat történetében elsőként fedte fel bájait. Most pótoljuk ezen hiányosságunkat, Michele Nordin következik, aki már az első évad első epizódjában, még a főcím előtt cickókat villantott.

Michele 1999-ben kezdte karrierjét, az Alien Arsenal című tévéfilmben, és munkássága azóta is főleg a kisképernyőre korlátozódik, habár feltűnt olyan jelentősnek semmiképp nem nevezhető filmekben is, mint a Cement, az Eltanácsolt tanácsadóvagy a Rejtélyek háza. Az idén 35 éves, brazil gyökerekkel rendelkező színésznő 2007-ben kapta meg rövidke, de annál emlékezetesebb szerepét a Kaliforgiá-ban, előtte pedig olyan sorozatokban láthattuk, mint a Buffy, a vámpírok réme, Az azok a 70-es évek show, a Férjek gyöngye, az Így jártam anyátokkal és a Hazudj, ha tudsz.

0 Tovább
«
1234

FACEBOOK

Fedetlen keblek

blogavatar

A Fedetlen keblek az Origo Filmklub méltán népszerű Kamaszkorunk legszebb mellei című cikksorozatának nem hivatalos kistestvére, ahol azon színésznőket vesszük sorra, akik a tévéképernyőn szabadultak meg a ruháiktól, hogy elkápráztassanak minket bájaikkal.

TWITTER

Utolsó kommentek