A negyven felett is hódító színésznők, Carla Gallo és Paula Marshall után most egy fiatalabb tehetség, az idén huszonnégy éves Addison Timlin a Fedetlen keblek vendége, aki mindössze húszévesen kápráztatott el minket a mellével a tévéképernyőkön keresztül.

Addison 2005-ben, mindössze 14 évesen kezdte filmes karrierjét, méghozzá a Kisiklottak című thrillerben, ahol rögtön olyan sztárok mellett szerepelt, mint Jennifer Aniston és Clive Owen. A nagyjátékfilmes debütálás után néhány rövidfilm (The Isabel Fish, Man) következett, majd a fiatal színésznő a kisképernyőn találta meg a helyét, és olyan sorozatokban tűnt fel, mint az Agykontroll, a Divatdiktátorok vagy az Esküdt ellenségek.

Addison Timlin első filmszerepe a Kisiklottakban
Addison Timlin élete első szerepében, a Kisiklottak című filmben

Az Afterschool című mozi- és a Day One című tévéfilm után 2011-ben a Kaliforgia negyedik évadjában kapott jelentősebb szerepet, és rögtön az első epizódban olyat mutatott, hogy azt azóta sem felejthette el senki sem. Ha esetleg valaki lemaradt volna róla, az alábbi videóban pótolhatja a meghatározó jelenetet, ami nagyszerűen rávilágít arra, hogy miért Addison Timlin volt a sorozat egyik legemlékezetesebb szereplője.

Emlékszünk még a Kaliforgia első évadjára? Hank Moody megismerkedik egy rajongójával, akivel rövid úton az ágyban kötnek ki, majd kiderül, hogy a meglehetősen egyedi szexuális szokásokkal rendelkező lány annak a férfinak a 16 éves gyermeke, akihez az írónk élete szerelme éppen hozzá készül menni.

Ha az még nem lett volna elég, hogy Hank egy fiatalkorúval hempergett, a fifikás csábító még a férfi legújabb regényét is megszerzi, amit aztán a saját neve alatt jelentett meg. Érdekes módon az igazságra csak a rendkívül jellegtelen harmadik évad végén derül fény, a negyedik szezon pedig éppen arról szól, hogy a fordulatos sztorit megfilmesítik, és Hank felel a forgatókönyvért.

A csábító Mia szerepét elvállaló tinisztárt Addison Timlin alakítja, igencsak meggyőzően, és a Sasha Bingman néven futó karakter rövid időn belül saját tapasztalatokat is szerez arról, hogy pontosan milyen is Hank Moodyval egy ágyban hemperegni. A légyott közben még az első évad ikonikus jelenete is megismétlődik, azaz főhősünk nem csak újabb csodás keblek között merülhet el, de ismét kijut neki néhány jobbegyenes is.

A Kaliforgia nyújtott alakításával Timlinnek sikerült felhívnia magára a figyelmet, és egy újabb Esküdt ellenségek: Los Angeles epizód után már olyan kisebb mozifilmek következtek, mint a Született gengszterek, A vőfélynek annyi vagy az Odd Thomas – A halottlátó. 2014-ben két filmben szerepelt, a Rettegés alkonyat után című horrorban, illetve a Csajkeverők című romantikus komédiában, ahol Zac Efron, Miles Teller és Michael B. Jordan voltak a partnerei.

Addison a Kaliforgiá-n kívül más munkájában nem nagyon pucérkodott, a Showtime sorozatában viszont nem szégyenlősködött, többször is megmutatta formás kebleit, Hank Moody és a nézők legnagyobb örömére.

CIKKSOROZATUNK KORÁBBI RÉSZEI: