Megérkezett a Fedetlen keblek cikksorozatunk legújabb része, melyben a Kaliforgiá-ban (is) pucérkodó Carla Gallo bájait és karrierjét vesszük szemügyre egy kicsit közelebbről.

A képek alapján meg nem mondaná az ember, de a Brooklynban született színésznő idén júniusban töltötte be negyvenedik életévét. Carla 19 évesen kezdte karrierjét a Spanking the Monkey című dramedyben, de csak 1999 után vetette bele magát igazán a filmezésbe.

Negyven évesen sem tűnik többnek huszonnyolcnál...

 

Első szerepeit olyan kultikus sorozatokban kapta, mint az Esküdt ellenségek vagy a Vészhelyzet, az igazi áttörést pedig a 2003-ban indult és két évadot megélt különleges HBO-sorozat, a Carnivàle - A vándorcirkusz jelentette számára. Talán pont azért, mert ebben a szériában láthattuk először ruha nélkül, ráadásul rögtön egy fülledt leszbikus jelenetben...

Gallo fontos szerepet játszott a harmincas évek Amerikájában játszódó misztikus széria mindkét szezonjában, majd a vándorcirkusz szétszéledését követően újabb mozis mellékszerepek (40 éves szűz, Superbad - avagy miért ciki a szex?, Lepattintva) és sorozatok (Doktor House, N.C.I.S.) következtek.

A színésznő életében 2008 volt a legszerencsésebb esztendő, hiszen ekkor kapott visszatérő szerepet a hihetetlenül népszerű Dr. Csont című szériában, és ami ennél is fontosabb, ugyanebben az évben tűnt fel a Kaliforgia második évadjában, ahol feltörekvő pornócsillagként Hank Moody legjobb barátjának, Charlie Runkle-nek (Evan Handler) az életét forgatta fel fenekestül.

Gallo a szerep eljátszásakor hiába volt már 33 éves, tökéletesen hozta a fiatal, kissé butácska és jobbára ártatlan Daisy karakterét, aki a második évad nyolcadik epizódjában a ruháitól is megszabadult. A figura hitelességéhez természetesen nagyban hozzájárultak Carla játékosan apró cickói is, melyeket az alábbi jelenetben bárki megcsodálhat.

A 40 évesen is késő húszasnak tűnő Gallo még idén is visszatért a Dr. Csont legújabb epizódjaiban, a Kaliforgia után pedig olyan filmekben találkozhattunk vele, mint a Felhangolva és a Rossz szomszédság, de feltűnt például a kultsorozatnak számító Mad Men - Reklámőrültek két epizódjában is.

CIKKSOROZATUNK KORÁBBI RÉSZEI: