Carla Gallo és Melissa Stephens után ismét egy olyan színésznő kerül sorra a Kaliforgia pucérkodó szereplői közül, akinek a karaktere nem Hank Moodyval, hanem legjobb barátjával, Charlie Runkle-lel került intim kapcsolatba. A feltörekvő pornószínésznő és a kissé kattant ingatlanügynök után ezúttal a színésznői babérokra vágyó babysitter kerül sorra, akit Camilla Luddington alakított a sorozat ötödik évadjában.

Az idén 32 éves angol színésznő 2007-ben kezdte a karrierjét A Couple of White Chicks at the Hairdresser című amerikai komédiában, ahol egy recepcióst kellett eljátszania. Camilla kezdetben főleg különböző sorozatok (Elfelejtve, Helyszínelők, Big Time Ruhs, Jog/ászok) epizódszerepeiben tűnt fel, a szakma és a közönség pedig akkor figyelt fel rá, mikor 2011-ben a William és Kate - Egy álom valóra vált című tévéfilmben eljátszotta Kate Middleton szerepét.

Egy évvel később a színésznő már a Kaliforgia ötödik évadjában tűnt fel, ahol tíz epizódon keresztül alakította az elsőre naiv babysitternek tűnő Lizzie-t, aki belekeveredvén a hollywoodi nagyágyúk világába, hamar ráeszmél, hogy testi adottságait kihasználva akár többre is viheti az egyébként nem túl jövedelmező pelenkacserélgetésnél.

Lizzie először Charlie-t állítja az oldalára, aki rövid úton munkát szerez neki, majd a törtető lány kiveti a hálóját egy jóval nagyobb halra, Stu Beggs (Stephen Tobolowsky) producerre, ám mindeközben Charlie-t (Evan Handler) is mindinkább az ujjai közé csavarja, és a kezdeti ellenkezés után még ágyba is bújik Hank Moody (David Duchovny) mindig kanos ügynökével.

Charlie persze csak ugródeszka az egyre többre vágyó leányzó számára, és a kapcsolatnak ugyanúgy csalódás lesz a vége, mint a Carla Gallo alakította pornószínésznőcske esetében. Viszont a sorozatban még így is a kopasz férfi jut a legközelebb Lizzie-hez, és főleg az ő kitartásának köszönhető, hogy az epizódok során többször is megcsodálhatjuk Camilla Luddington apró, de mégis kifejezetten formás kebleit – és persze a szintén csinos fenekéről se feledkezzünk meg.

A színésznő karrierjének láthatóan jót tett a meztelenkedéssel jócskán megtűzdelt szerep, hiszen a Kaliforgia után feltűnt a True Blood - Inni és élni hagyni című vámpíros sorozatban is, majd 2012-ben állandó szereplő lett az egyik legnépszerűbb kórházas szériában, a Grace kliniká-ban.

Camillát viszont nem csak ezért lehet szeretni, hanem azért is, mert 2013 óta ő adja a hangját a videojátékok első számú szexbombájának, Lara Croftnak. A színésznő először a két éve megjelent Tomb Raider-ben kölcsönözte orgánumát a tökös régészlánynak, és legnagyobb örömünkre az idén érkező folytatásban (Rise of the Tomb Raider) is ő szinkronizálja a játékvilág legismertebb hősnőjét.

CIKKSOROZATUNK KORÁBBI RÉSZEI: