A 2007-ben indult Kaliforgiában főleg Hank Moodynak jutottak ki a jobbnál jobb nők, de néhány alkalommal azért az író barátja és ügynöke, Charlie Runkle is beletenyerelt a tutiba. Carla Gallo után most ismét egy olyan színésznő következik, aki Evan Handler karakterét kényeztette.

Habár Melissa Stephens már 2007 óta szerepel filmekben és sorozatokban (egyik első munkája a Szex a lelke mindennek volt Jospeh Gordon-Levitt és Carla Gugino oldalán), még nem igazán sikerült befutnia, olyannyira nem, hogy a legnagyobb internetes filmadatbázis, az imdb oldalán még fotót sem találunk róla, és a filmszerepein kívül mást nem is nagyon tartalmaz az adatlapja.

 

Talán nem túlzás azt állítani, hogy legemlékezetesebb alakítását eddig a Kaliforgiá-ban nyújtotta, ahol Peggy szerepében, Charlie és Marcy Runkle ingatlanügynökeként tűnt fel a negyedik évadban. Hank kopasz barátja és a szőke szépség először akkor találkoznak, mikor Charlie egy pornófilm segítségével könnyítene magán, viszont némi bájcsevejt követően hamar kiderül, hogy Peggy szívesen benne van egy kis hancúrozásban, és a duó azonnal az ágyban köt ki, mi pedig megcsodálhatjuk Melissa kifejezetten formás kebleit – illetve annak is tanúi lehetünk, hogy az általa alakított karakter egész furcsa dolgoktól izgul fel.

Melissa a Kaliforgia mindössze négy epizódjában tűnik, de ezek közül az első kettőben (nagyedik évad 8. és 9. rész) pucéran is megcsodálhatjuk, ráadásul a második erotikus jelenet még mókásabb is, mint az első, és még a színésznő melleit is jobban szemügyre vehetjük.

Talán nem nagy spoiler, ha eláruljuk, hogy Peggy nem csak az ágyban viselkedik furcsán, viszont a kissé őrült nőszemély további húzásaihoz muszáj lesz mindenkinek megnéznie a sorozat negyedik évadját.

A színésznő a Kaliforgia óta többek között szerepelt A számkiszervezett és az Új csaj című sorozatokban, illetve a 2012-es Lánybúcsú című romantikus komédiában, ahol a meglehetősen beszédes „wasted stripper” szerepét töltötte be. Meztelenül viszont eddig csak David Duchovny sorozatában láthattuk, szóval becsüljük meg jól azt a két fontos epizódot.

CIKKSOROZATUNK KORÁBBI RÉSZEI: