Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A Kegyetlen tánc fedetlen keblei: Sarah Hay

Sorozatunk legutóbbi részében egy egészen új széria, a Kegyetlen tánc meztelenkedő színésznőinek listázásába fogtunk bele, és máris itt a második rész, amiben a sorozat főhősét alakító Sarah Hay kapott helyet. Habár ezúttal nem ágyjelenettel készültünk, a vörös hajú balerina sztriptíztánca azért bőven megér egy misét.

A cikksorozatunk előző részében bemutatott Emily Tyrához hasonlóan Sarah Hay sem a filmiparban debütált, hanem balett táncosként. Karrierjét már nyolc évesen elkezdte építeni, mikor beiratkozott a School of American Ballett-be. Ezt követően a Jacqueline Kennedy Onassis School of Ballet-ben folytatta tanulmányait, majd Németországban csatlakozott a Dresden Semperoper Ballett in Germany társulatához. Hay-nek a Kegyetlen tánc az első valódi filmszerepe, de 2010-ben táncosként már szerepelt a Fekete Hattyú-ban, sőt a kilencvenes években még Mary-Kate és Ashley Olsen egy rövidfilmjében is feltűnt.

Fedetlen keblek Kegyetlen tánc Sarah Hay

1 Tovább

A Kegyetlen Tánc fedetlen keblei: Emily Tyra

A Starz kábelcsatornára mindig lehet számítani, ha pucérkodásról van szó, hiszen a saját készítésű sorozataikból sosem spórolják ki a ruháiktól megszabaduló színésznőket. Mind a Spartacus-ban, mint a Fekete vitorlák-ban bőven volt meztelenkedés, és nem kivétel ezalól a legújabb szériájuk, a Kegyetlen tánc sem, ami a gladiátorok és kalózok után ezúttal balerinák világába kalauzolja el a nézőt. A sorozatban több színésznő is vállalt pucér jeleneteket, közülük először Emily Tyra produkcióját csodálhatjuk meg.

Ha a színésznő neve elsőre nem mond semmit, az nem a véletlen műve, ugyanis Emily Tyra 2011-ben kezdte a karrierjét, az HBO Gengszterkorzó című sorozatában, ahol egy táncost alakított, mindössze két epizódban. Ez után négy év kihagyás következett, és bármilyen meglepő, Tyra következő (és második) filmes munkája már az idén startolt Kegyetlen tánc (Flesh and Bone), amiben a tapasztalatlansága ellenére is megkapta az egyik jelentősebb szerepet: ő alakítja a főhős tüzes vérű lakótársát.

Fedetlen keblek Emily Tyra Kegyetlen tánc

0 Tovább

A Trónok harca fedetlen keblei: Carice van Houten

Miközben a Trónok harca kapcsán mindenki azt tippelgeti, Havas Jon vajon milyen módon tér vissza a hatodik évadra, arról sem szabad megfeledkezni, hogy azért is szeretjük az HBO fantasysorozatát, mert a történet női szereplői előszeretettel szabadulnak meg a ruháiktól. Ugyan az ötödik évadban érezhetően kevesebb volt a pucérkodás, mint korábban, azért van, akire mindig lehet számítani: Carice van Houten már a második szezon óta kényeztet minket formás melleivel.

Az idén 39 éves Carice van Houten a Trónok harca második évadjának első epizódjában tűnt fel először, ezidáig összesen tizenkilenc epizódban szerepelt, visszatér a 2016 tavaszán érkező hatodik szezonra is, és 2012-ben igazi veteránként csatlakozott az HBO stábjához. A holland színésznő 21 évesen kezdte filmes pályafutását a Het Labirynt című sorozatban, ezt követően számos tévéfilmben és összesen huszonnégy nagyjátékfilmben kapott szerepet, napjainkra pedig hazájának legismertebb, ünnepelt színésznője.

Fedetlen keblek Trónok harca Carice van Houten

2 Tovább

A Banshee fedetlen keblei: Trieste Kelly Dunn

Már a Banshee első évadjában felfigyeltünk a kisvárosi rendőrt alakító Trieste Kelly Dunnra, de a tíz részes első szezon során hiába vártuk, hogy megszabaduljon a ruháitól, erre nem került. Már kezdtük feladni a reményt, mikor a sorozat alkotói megkönyörültek rajtunk, és a második évad harmadik részében végre pucéran is megcsodálhattuk a kifejezetten formás színésznőt.

Dunn több, mint húsz éve, a kilencvenes évek elején tűnt fel először a filmvásznon, azonban csak az ezredfordulót követően kezdett el komolyabban foglalkozni a filmezéssel. A kétezres évek első felében főleg rövidfilmekben bukkant fel, majd jött néhány jelentéktelen mozifilm, hogy aztán a színésznő a sorozatok világában találja meg a számításait. Trieste szerepelt a Különleges ügyosztály-ban, a Canterbury-esetek-ben, a Rejtély-ben, a Mintazsaru-ban, sőt még egy emlékezetesebb mozifilmben, a 2001. szeptember 11-ei terrortámadás egyik repülőgépének esetét feldolgozó A United 93-as című mozifilmben is láthattuk.

1 Tovább

A Banshee fedetlen keblei: Kay Story

Vannak színésznők, akiknek elég viszonylag kevés szerep, hogy azonnal megragadjanak az emlékezetünkben. A Banshee című sorozatban szereplő Kay Storyt egyelőre ugyan nem fenyegeti az Oscar-díj veszélye, de az biztos, hogy a világbajnok fenekét nem fogjuk egyhamar elfelejteni.

Ha Kay Story neve hallatán nem villan fel a kis lámpa a fejekben, az nem a véletlen műve, hiszen a színésznő filmográfiája meglehetősen karcsú, mindössze három sorozatot számlál. A szőkeség 2006-ban kezdte karrierjét a The Guiding Light című sorozatban, majd egy évre rá jött egy kisebb szerep az Esküdt Ellenségek: Bűnös szándék című bűnügyi szériában, majd hatévnyi szünetet követően Kay a 2013-ban indult Banshee négy epizódjában tette tiszteletét.

0 Tovább

FACEBOOK

Fedetlen keblek

blogavatar

A Fedetlen keblek az Origo Filmklub méltán népszerű Kamaszkorunk legszebb mellei című cikksorozatának nem hivatalos kistestvére, ahol azon színésznőket vesszük sorra, akik a tévéképernyőn szabadultak meg a ruháiktól, hogy elkápráztassanak minket bájaikkal.

TWITTER

Utolsó kommentek