Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A Kaliforgia fedetlen keblei: Paula Marshall

Cikksorozatunk legújabb részében továbbra is a hét évadot megélt Kaliforgia vizein evezünk, és ezúttal Paula Marshallt helyezzük a középpontba, az idén 51 éves színésznőt, aki karrierje során egyedül a David Duchovny főszereplésével készült sorozatban szabadult meg a ruháitól.

Paula Marshall már igazi veteránnak számít a tévésorozatok világában, hiszen az amerikai színésznő 26 évesen, 1990-ben kapta az első szerepét A jó oldalán című szériában, és azóta folyamatosan képernyőn van. Az elmúlt 25 évben olyan mindenki által ismert sorozatokban kapott szerepet, mint a Seinfeld, a Nash Bridges - A trükkös hekus, a Kerge város, a Veronica Mars vagy a Kés/Alatt, és persze a Doktor House, ahol Dr. Lisa Cuddy testvérét alakította.

2 Tovább

A Kaliforgia fedetlen keblei: Carla Gallo

Megérkezett a Fedetlen keblek cikksorozatunk legújabb része, melyben a Kaliforgiá-ban (is) pucérkodó Carla Gallo bájait és karrierjét vesszük szemügyre egy kicsit közelebbről.

A képek alapján meg nem mondaná az ember, de a Brooklynban született színésznő idén júniusban töltötte be negyvenedik életévét. Carla 19 évesen kezdte karrierjét a Spanking the Monkey című dramedyben, de csak 1999 után vetette bele magát igazán a filmezésbe.

Negyven évesen sem tűnik többnek huszonnyolcnál...

0 Tovább

A Kaliforgia fedetlen keblei: Madeline Zima

Kisebb szünet után a reblogon folytatódik a TV GO-n indított Fedetlen keblek cikksorozatunk, melyben olyan színésznőket mutatunk be, akik a kisképernyőn szabadultak meg a ruháiktól. A Trónok harca, a Fekete vitorlák és a Spartacus után ezúttal a Kaliforgia kerül terítékre, és Madelina Zimával nyitjuk a sort, hiszen ő már az első évad első epizódjában megmutatta bájait.

Az idén harmincéves színésznő meglehetősen fiatalon, kétévesen kezdte karrierjét különböző reklámfilmekben, első komolyabb szerepét pedig rögtön egy kiváló thrillerben, a Curtis Hanson rendezte A kéz, amely a bölcsőt ringatja című filmben kapta, amiben a megszállott nőt alakító Rebecca De Mornay oldalán remekelt.

Madeline Zima élete első filmszerepében
Madeline Zima élete első filmszerepében

0 Tovább

FACEBOOK

Fedetlen keblek

blogavatar

A Fedetlen keblek az Origo Filmklub méltán népszerű Kamaszkorunk legszebb mellei című cikksorozatának nem hivatalos kistestvére, ahol azon színésznőket vesszük sorra, akik a tévéképernyőn szabadultak meg a ruháiktól, hogy elkápráztassanak minket bájaikkal.

TWITTER

Utolsó kommentek