Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A Kaliforgia fedetlen keblei: Meghan Falcone

A rockerek világa vonzza a csinos lányokat és amikor a Kaliforgia hatodik évadjában Hank Moody ismét megmártózott a zenészek világában, már az elején tudtuk, hogy lesznek itt olyan nők, akiktől eláll majd a szavunk. Közéjük tartozik Meghan Falcone is, aki ugyan nem kapott túl sok szöveget a sorozatban, azonban parázs párbeszédek nélkül is megragadt az emlékezetünkben. Mutatjuk is, hogy miért.

Az idén 30 éves Meghan 2008-ban kezdte karrierjét a Don' Look in the Cellar című horrorban, majd jó pár rövidfilm után olyan nem túl emlékezetes alkotásokban tűnt fel, mint a Kanos szellemvadászok vagy a The Joe Schmo Show. A színésznő 2013-ban tűnt fel a Kaliforgia hatodik évadjának két epizódjában, és van egy komoly tippünk, hogy az alkotók miért őt választották a Shari nevű karakter megformálására.

0 Tovább

A Kaliforgia fedetlen keblei: Sarah Power

Cikksorozatunk egy korábbi részében már bemutattunk egy olyan karaktert a Kaliforgiá-ból, aki tökéletesen tisztában volt a szereposztó dívány fogalmával és jelentőségével, most pedig egy olyan hölgy kerül terítékre, aki akkor sem marad hálátlan, ha már túljutott azon a bizonyos kanapén. Sorozatunk legújabb vendége Sarah Power, aki nem csak formás melleit mutatta meg Hank Moodynak, de azt is, hogy milyen az, mikor egy színésznő igazán hálás egy jó szerepért.

Sarah Power 2002-ben kezdte a karrierjét A Random-átjáró című minisorozatban, majd az első felbukkanást követően rögtön öt év szünet következett, és legközelebb 2007-ben tűnt fel A legjobb évek című sorozatban. Nem tudni, hogy az itteni alakítása volt-e elég meggyőző, vagy másnak köszönhető, de innentől fogva beindult a színésznő szekere, és olyan produkciókban kapott szerepet, mint az Amerikai Pite 6 - Béta-ház, a Repo! - Genetikus opera és a Fűrész 5.

0 Tovább

A Kaliforgia fedetlen keblei: Brooke Banner

A Kaliforgia második évadjában Hank Moody ügynökének, Charlie Runkle-nek hála kicsit előtérbe került Hollywood kevésbé csillogó oldala, a pornófilmek világa, így cikksorozatunkban helyet kapott Carla Gallo is, aki tökéletesen hozta a kissé naiv felnőttfilmes karakterét. Azt viszont talán kevesen tudják, hogy az első évadban felbukkant egy valódi pornószínésznő is, aki természetesen a Showtime sorozatában sem volt szégyenlős megmutatni, hogy mivel ajándékozta meg a természet.

Az 1983-ban, eredetileg Lindsay Brooke néven született művésznő egy floridai kisvárosban nőtt fel, majd 17 évesen Kaliforniába költözött, és ugyanezzel a lendülettel nekilátott, hogy nevet szerezzen magának a felnőtt filmek világában. Karrierjét saját készítésű videókkal indította, amit weblapján tett közzé, majd 19 évesen bekerült a profik közé, és olyan cégeknek kezdett dolgozni, mint a Vivid, a Sin City, a Legend, a Private és a Digital Playground. A Brooke Banner művésznév alatt tevékenykedő pornószínésznő több mint háromszáz filmben szerepelt, legutolsó munkája a 2012-es Deceptions volt.

0 Tovább

A Kaliforgia fedetlen keblei: Nishi Munshi

Valószínűleg mindannyian tisztában vagyunk a szereposztó dívány jelentésével, vagyis azzal a szituációval, mikor valaki bármit képes megtenni azért, hogy megkapjon egy szerepet egy filmben. A Kaliforgiá-ban természetesen egy ilyen jelenet is helyet kapott, ahol az indiai származású Nishi Munshi mutatta be, hogy nagyjából miképp is történhet ez a valóságban.

A Kaliforgia hét évadja alatt Hank Moody ír könyveket, forgatókönyveket mozifilmekhez, önéletrajzot sztároknak, besegít popslágerekhez, még egyetemi professzorként is kipróbálja magát, majd az utolsó szezonban a tévésorozatok világában köt ki, ahol egy zsarus széria írói között találja magát. A hetedik évad harmadik részében még egy meghallgatáson is részt vesz, ahol egy közjátéknak köszönhetően egyedül marad az egyik próbálkozó színésznővel, aki tényleg mindenre képes lenne, hogy megkapja az áhított drogos ribanc szerepét…

0 Tovább

A Kaliforgia fedetlen keblei: Camille Chen

Sorozatunkban eddig nyolc pucérkodó színésznőt emeltünk ki a Kaliforgia stábjából, de a fedetlen keblek között eddig egyetlen ázsiai szépség sem kapott helyet. Ezen az áldatlan állapoton fogunk most változtatni, hiszen a legújabb rész főszereplője Camille Chen, aki a széria negyedik évadában okozott néhány kifejezetten kellemes percet a nézőközönségnek.

A harminchatodik életévét idén szeptemberben betöltő színésznő a tajvani Taipeiben látta meg a napvilágot, de már Amerikában nevelkedett, és első munkáit a 90-es évek végén kapta, mikor olyan animék szinkronizálásában vett részt, mint a Lost Universe és a Devilman Lady. A mikrofon mögül egyenesen vezetett az út a kisképernyőre (Eden's Bowy) majd filmvászonra: Camille a kétezres évek elején olyan filmekben tűnt fel, mint a Beépített szépség és a Kémkölykök 3-D - Game Over.

0 Tovább

FACEBOOK

Fedetlen keblek

blogavatar

A Fedetlen keblek az Origo Filmklub méltán népszerű Kamaszkorunk legszebb mellei című cikksorozatának nem hivatalos kistestvére, ahol azon színésznőket vesszük sorra, akik a tévéképernyőn szabadultak meg a ruháiktól, hogy elkápráztassanak minket bájaikkal.

TWITTER

Utolsó kommentek