Sorozatunkban eddig nyolc pucérkodó színésznőt emeltünk ki a Kaliforgia stábjából, de a fedetlen keblek között eddig egyetlen ázsiai szépség sem kapott helyet. Ezen az áldatlan állapoton fogunk most változtatni, hiszen a legújabb rész főszereplője Camille Chen, aki a széria negyedik évadában okozott néhány kifejezetten kellemes percet a nézőközönségnek.

A harminchatodik életévét idén szeptemberben betöltő színésznő a tajvani Taipeiben látta meg a napvilágot, de már Amerikában nevelkedett, és első munkáit a 90-es évek végén kapta, mikor olyan animék szinkronizálásában vett részt, mint a Lost Universe és a Devilman Lady. A mikrofon mögül egyenesen vezetett az út a kisképernyőre (Eden’s Bowy) majd filmvászonra: Camille a kétezres évek elején olyan filmekben tűnt fel, mint a Beépített szépség és a Kémkölykök 3-D – Game Over.

 

Az egzotikus szépségű színésznőnek a nagyfilmes áttörés ugyan nem jött össze, de a tévésorozatok világában sikerült megragadnia, és az elmúlt tíz évben olyan szériákban tűnt fel, mint a Nyomtalanul, A színfalak mögött, a Szellemekkel suttogó, a Gyilkos számok, az Esküdt ellenségek és a Grace Klinika.

2011-ben a Kaliforgia negyedik évadjában is sikerült megcsípnie egy szerepet, és bár Heather Tracy karaktere nem hagyott mély nyomot Hank Moody (David Duchovny) hét évadra nyúló történetében, de felbukkanása így is emlékezetesre sikerült, hiszen Camille (többek között) megajándékozott minket telt kebleinek csodás látványával.

Heather a nagymenő hollywoodi producer, Stu Beggs (Stephen Tobolowsky) asszisztense, aki főnöke kérésére még arra is hajlandó, hogy ágyba bújjon Hank kopasz ügynökével, a daliásnak semmiképp nem nevezhető Charlie Runkle-lel. A sorozat mindig is élen járt a meglehetősen „egyedi” szexjelenetek prezentálásában, és ahogy a fenti videóból jól látszik, hogy Heather és Charlie légyottja is bőven belefér ebbe a kategóriába. Mindez persze semmit nem von le Camille csodás melleinek értékéből…

Chen csupán a Kaliforgia egyetlen epizódjában szerepelt, de a Showtime sorozata után folytatta a turnézást a legnevesebb szériák között, és olyan alkotásokban tűnt fel, mint az Esküdt ellenségek: Bűnös szándék, a Dr. Csont, az Amerikai horror story és a Castle.

CIKKSOROZATUNK KORÁBBI RÉSZEI: