Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A Banshee fedetlen keblei: Lili Simmons

Ha Lili Simmons neve ismerősen cseng, az nem a véletlen műve, hiszen nem is olyan régen már foglalkoztunk vele, hiszen a színésznőnek volt egy emlékezetes jelenete A törvény nevében című sorozatban. Lili azonban nem csak az HBO szériájában szabadult meg a ruháitól, de a Banshee-ben is, és ha már így alakult, akkor ebből a szériából is összeszedtünk néhány pucér jelenetet.

A 2013-ban indult Banshee-ban (ami itthon az HBO-n látható) Simmons egy elsőre teljesen ártatlannak tűnő amish lányt alakít, akiről azonban hamar kiderül, hogy egyáltalán nem olyan szende, mint ahogy azt elsőre gondolnánk.

0 Tovább

A Banshee fedetlen keblei: Ivana Milicevic

A Törvény nevében első évadja és a Fekete vitorlák tüzes kalózlányai után ismét új vizekre evezünk, ezúttal a 2013-ban indult, jelenleg a harmadik évadjánál tartó Banshee-t vesszük elő, a sorozatot, ami szintén nem szűkölködik a ruháiktól megszabaduló színésznőkben. A bűnben tobzódó kisváros mindennapjait bemutató széria egyik fontos szereplője Ivana Milicevic, aki a mestertolvajból tisztes családanyává alakuló Carrie-t alakítja, a sorozat egyik legtöbbet vetkőző karakterét. Lássuk a legjobb pucér jeleneteit.

Habár a Szarajevóban született, idén 41 éves horvát színésznő már nyolcvannál is több amerikai produkcióban kapott szerepet, a legtöbben talán mégis a 2008-as stratégiai videójátékból, a Red Alert 3-ból emlékeznek rá, ahol a valódi színészekkel rögzített átvezető videók egyik mély dekoltázsú szovjet katonáját alakította.

0 Tovább

A Fekete vitorlák fedetlen keblei: Lise Slabber

Korábban, az első évad hazai bemutatójával párhuzamosan már foglalkoztunk a Fekete vitorlák című sorozat pucér színésznőivel, de azóta lepörgött a második szezon is, amiben ugyan jóval kevesebb volt a meztelenkedés, de így is akadt egy olyan színésznő, aki ledobott mindent, hogy megmutassa kifejezetten formás alakját. Íme Lise Slabber, akit nem véletlenül kedvelnek a kalózok!

A telt keblű Lise nem is olyan régen, 2012-ben kezdte filmes pályafutását: első munkája az Emberrablás és váltságdíj című sorozat volt, amit a Zulu című bűnfilm követett Forest Whitaker és Orlando Bloom oldalán. Slabber ezután feltűnt még egy romantikus komédiában (Love the One You Love), majd jött a kalózos sorozat, a Fekete vitorlák, aminek a második évadjában le is került a ruha a színésznőről.

0 Tovább

A törvény nevében fedetlen keblei: Lili Simmons

Legutóbb a tavalyi év egyik legemlékezetesebb meztelenkedését idéztük fel a blogon, amit Alexandra Daddario követett el A törvény nevében című sorozatban, ám nem ő volt az egyetlen, aki ledobta a ruháit az HBO nyomozós szériájában. Így tett az idén huszonkét éves Lili Simmons is, akinek szintén érdemes újranézni a jól sikerült ágyjelenetét.

Simmons mindössze öt éve, 2010-ben kezdte a karrierjét a Hollywood Is Like High School with Money című sorozatban, majd néhány jelentéktelen tévéfilm után 2013-ban a Banshee című szériában megkapta Rebecca Bowman szerepét. A színésznő karrierjének ez a munka adott jókora lökést, hiszen az első évadot követően feltűnt a megmagyarázhatatlanul népszerű Hawaii Five-O-ban, sőt még az HBO is kiosztott neki egy szerepet a mostanra kultikussá vált A törvény nevében című minisorozatban.

5 Tovább

A törvény nevében fedetlen keblei: Alexandra Daddario

Az előző posztunkkal véget ért a Kaliforgia pucérkodó színésznőit bemutató sorozatunk, és amíg át nem állunk egy másik meztelen színésznőket felvonultató szériára, álljunk meg egy kicsit, és emlékezzünk meg a 2014-es év egyik legemlékezetesebb sorozatos villantásáról, amit Alexandra Daddario követett el A törvény nevében (True Detective) első évadjában.

Az idén 29 éves Daddario 2002-ben kezdte filmes karrierjét az All my Children című sorozatban, és 2010-ig olyan sikersorozatokban tűnt fel kisebb szerepekben, mint a Maffiózók, az Esküdt ellenségek, A hatalom hálójában és a Jackie nővér. 2010-ben aztán sikerült betörnie a nagyjátékfilmek világába is, hiszen szerepet kapott a Percy Jackson és az olimposziak - Villámtolvaj című fantasyben és 2013-as folytatásában is, a kettő között pedig olyan alkotásokban tűnt fel, mint az Elhajlási engedély és A texasi láncfűrészes: Az örökség.

1 Tovább

FACEBOOK

Fedetlen keblek

blogavatar

A Fedetlen keblek az Origo Filmklub méltán népszerű Kamaszkorunk legszebb mellei című cikksorozatának nem hivatalos kistestvére, ahol azon színésznőket vesszük sorra, akik a tévéképernyőn szabadultak meg a ruháiktól, hogy elkápráztassanak minket bájaikkal.

TWITTER

Utolsó kommentek