Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A Kaliforgia fedetlen keblei: Laura Niles

A Kaliforgia pucérkodó női karaktereit egybegyűjtő sorozatunkban eddigi csupán olyan színésznőkkel foglalkoztunk, akik vagy a főszereplővel, Hank Moodyval (David Duchovny), vagy legjobb barátjával és ügynökével Charlie Runkle-lel (Evan Handler) bújtak ágyba. Akad viszont valaki, aki bevállalt egy olyan jelenetet, amiben a két férfival egyszerre hancúrozik. Laura Niles és az ő emlékezetes három perce következik.

Az idén harminchét éves Laura Niles tíz éve kezdte pályafutását Hollywoodban, azonban átütő sikert még nem sikerült aratnia, hiszen legemlékezetesebb alakítása a Kaliforgia című sorozat első évadjának The Devil's Threesome című epizódjához köthető, ahol kezdésnek (egy ringben) jól helyben hagyja Hank Moodyt, majd a folytatásban bevállal egy édeshármast az író és ügynöke közreműködésével.

1 Tovább

A Kaliforgia fedetlen keblei: Camilla Luddington

Carla Gallo és Melissa Stephens után ismét egy olyan színésznő kerül sorra a Kaliforgia pucérkodó szereplői közül, akinek a karaktere nem Hank Moodyval, hanem legjobb barátjával, Charlie Runkle-lel került intim kapcsolatba. A feltörekvő pornószínésznő és a kissé kattant ingatlanügynök után ezúttal a színésznői babérokra vágyó babysitter kerül sorra, akit Camilla Luddington alakított a sorozat ötödik évadjában.

Az idén 32 éves angol színésznő 2007-ben kezdte a karrierjét A Couple of White Chicks at the Hairdresser című amerikai komédiában, ahol egy recepcióst kellett eljátszania. Camilla kezdetben főleg különböző sorozatok (Elfelejtve, Helyszínelők, Big Time Ruhs, Jog/ászok) epizódszerepeiben tűnt fel, a szakma és a közönség pedig akkor figyelt fel rá, mikor 2011-ben a William és Kate - Egy álom valóra vált című tévéfilmben eljátszotta Kate Middleton szerepét.

0 Tovább

A Kaliforgia fedetlen keblei: Eva Amurri Martino

Kaliforgia harmadik évadja ugyan nem hagyott mély nyomott bennünk, azonban van egy színésznő, aki miatt mégis érdemes átverekedni magunkat a hét évadot megélt széria leggyengébb szezonján. Ő nem más, mint Eva Amurri Martino, aki kétszer is olyan öltáncot lejtett a képernyőn, amit nem könnyű elfeledni.

Az idén harminc éves Eva 1992-ben kezdte színészi karrierjét, és a szakma lényegében a vérében van, hiszen olyan felmenőkkel büszkélkedhet, mint Susan Sarandon és Franco Amurri rendező. Szülei az 1982-es Vihar forgatásán ismerkedtek meg, 1984-ben jöttek össze, és a gyermekáldást hozó kapcsolat 1988-ban ért véget. Eva első szerepét a Bob Roberts című komédiában kapta, amiben együtt játszott anyja akkori férjével, az Oscar-díjas Tim Robinsszal.

1 Tovább

A Kaliforgia fedetlen keblei: Melissa Stephens

A 2007-ben indult Kaliforgiában főleg Hank Moodynak jutottak ki a jobbnál jobb nők, de néhány alkalommal azért az író barátja és ügynöke, Charlie Runkle is beletenyerelt a tutiba. Carla Gallo után most ismét egy olyan színésznő következik, aki Evan Handler karakterét kényeztette.

Habár Melissa Stephens már 2007 óta szerepel filmekben és sorozatokban (egyik első munkája a Szex a lelke mindennek volt Jospeh Gordon-Levitt és Carla Gugino oldalán), még nem igazán sikerült befutnia, olyannyira nem, hogy a legnagyobb internetes filmadatbázis, az imdb oldalán még fotót sem találunk róla, és a filmszerepein kívül mást nem is nagyon tartalmaz az adatlapja.

0 Tovább

A Kaliforgia fedetlen keblei: Addison Timlin

A negyven felett is hódító színésznők, Carla Gallo és Paula Marshall után most egy fiatalabb tehetség, az idén huszonnégy éves Addison Timlin a Fedetlen keblek vendége, aki mindössze húszévesen kápráztatott el minket a mellével a tévéképernyőkön keresztül.

Addison 2005-ben, mindössze 14 évesen kezdte filmes karrierjét, méghozzá a Kisiklottak című thrillerben, ahol rögtön olyan sztárok mellett szerepelt, mint Jennifer Aniston és Clive Owen. A nagyjátékfilmes debütálás után néhány rövidfilm (The Isabel Fish, Man) következett, majd a fiatal színésznő a kisképernyőn találta meg a helyét, és olyan sorozatokban tűnt fel, mint az Agykontroll, a Divatdiktátorok vagy az Esküdt ellenségek.

Addison Timlin első filmszerepe a Kisiklottakban
Addison Timlin élete első szerepében, a Kisiklottak című filmben

1 Tovább

FACEBOOK

Fedetlen keblek

blogavatar

A Fedetlen keblek az Origo Filmklub méltán népszerű Kamaszkorunk legszebb mellei című cikksorozatának nem hivatalos kistestvére, ahol azon színésznőket vesszük sorra, akik a tévéképernyőn szabadultak meg a ruháiktól, hogy elkápráztassanak minket bájaikkal.

TWITTER

Utolsó kommentek