A Kaliforgia pucérkodó női karaktereit egybegyűjtő sorozatunkban eddigi csupán olyan színésznőkkel foglalkoztunk, akik vagy a főszereplővel, Hank Moodyval (David Duchovny), vagy legjobb barátjával és ügynökével Charlie Runkle-lel (Evan Handler) bújtak ágyba. Akad viszont valaki, aki bevállalt egy olyan jelenetet, amiben a két férfival egyszerre hancúrozik. Laura Niles és az ő emlékezetes három perce következik.

Az idén harminchét éves Laura Niles tíz éve kezdte pályafutását Hollywoodban, azonban átütő sikert még nem sikerült aratnia, hiszen legemlékezetesebb alakítása a Kaliforgia című sorozat első évadjának The Devil’s Threesome című epizódjához köthető, ahol kezdésnek (egy ringben) jól helyben hagyja Hank Moodyt, majd a folytatásban bevállal egy édeshármast az író és ügynöke közreműködésével.

 

Laura a sorozatban egy boxolót alakít, akivel Hanknek korábban már volt egy légyottja, amire a férfi nem emlékszik. Főhősünk ezzel érdemli ki a verést, majd Charlie annyira ráizgul a harcias nőre, hogy még arra is ráveszi Hanket, hogy közösen bújjanak ágyba vele, mivel a tüzes teremtés csak akkor hajlandó szexelni a kopasz ügynökkel, ha az írót is beveszik a buliba.

Hank nem túl lekesen, de végül belemegy a kalandba, és ezzel megszületett a Kaliforgia egyik legemlékezetesebb jelenete, ahol nem feltétlenül Laura Niles kétségtelenül formás mellei okozzák a legnagyobb meglepetést, hanem az egész akció végkimenetele, amiből végül az is kiderül, hogy a balhés író miért nem hívta fel többet a lányt az egyéjszakás kalandot követően.

Laura egyébként nem véletlenül kapta meg a harcias amazon szerepét, hiszen a színészkedést megelőzően amatőr boxolóként is tevékenykedett, ráadásul megszerezte a Shaolin Kung-Fu fekete övét is. A színésznő a Kaliforgiá-t követően még felbukkant a Jog/Ászok című, itthon is vetített ügyvédes sorozatban, illetve volt néhány kisebb filmszerepe (Dire Wolf, Prince of Swine, Twiharder), idén pedig a Chatter című horrorban lesz látható.

Sajnos a Kaliforgiá-n kívül más sorozatról vagy filmről nem tudunk, ahol a kebleit közszemlére tette volna. Pedig igény lenne rá, ebben egészen biztosak vagyunk.

CIKKSOROZATUNK KORÁBBI RÉSZEI: